Dette var jo i utgangspuntet desemberboka, men den ble flyttet til januar pga lite til tid å lese før jul.

Jeg må derfor innrømme at jeg er ikke ferdig med å lese den ennå – men er veldig godt igang. Jeg skjønte allerede på de første sidene at jeg kom til å like boka godt. Alle menneskene beskrives på en slik måte at, ihvertfall jeg, "ser" dem tydelig for meg mens jeg leser. Denne boka koser jeg meg virkelig med:)

Jeg vil vente til jeg er ferdig med den med å skrive noe mer, og håper at ingen legger inn noen "avsløringer" her, men venter til månedsskiftet med det:)

Nå er det meldt snø/uvær i helga og de nærmeste dagene etter – så da skal jeg riktig kose meg inne med boka, noe godt i glasset/koppen og masse tente stearinlys. Ha en flott helg alle sammen!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende